WB: Pobeda Zimonjića, Ana ispala

Izvor: B92, 27.Jun.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WB: Pobeda Zimonjića, Ana ispala

Srpska teniserka Ana Ivanović i Nemica Andrea Petković završile su učešće na Vimbldonu.

One su u drugom kolu parova izgubile od Nadje Petrove iz Rusije i Anastasije Rodionove iz Australije sa 6:3, 3:6, 6:1.

Više uspeha imao je Nenad Zimonjić, koji je u paru sa Mikaelom Lodrom savladao Somdeva Devarmana i Keija Nišikorija sa 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:4, 7:6 (7-5). Srpsko-francuska kombinacija u narednoj rundi će igrati sa Karstenom Bolom i Santijagom Gonsalesom, koji su sa 3-0 dobili Gučionea i Šamasdina.

Ivanovićeva je prethodno izgubila u trećem kolu singla od Petre Cetkovske iz Češke, dok je Petkovićeva eliminisana u istoj rundi od Ksenije Pervak iz Rusije.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana i Andrea eliminisane u dublu

Izvor: Blic, 27.Jun.2011

Ana Ivanović i Andrea Petković završile su takmičenje na Vimbldonu pošto su eliminisane u drugom kolu ženskog nadmetanja u dublu...Njih su eliminisale Ruskinja Nađa Petrova i Australijanka Anastasija Rodionova...Ana i Andrea su verovale da mogu da naprave iznenađenje i daleko doguraju u dublu,...

Nastavak na Blic...

Vimbldon: Ana i Andrea ispale u dublu

Izvor: S media, 27.Jun.2011

Posle duela Ane Ivanović Andree Petković sa Nađom Petrovom i Anastasijom Radionovom, Srbija je ostala bez predstavnika u ženskom delu na Vimbldonu. ..Ana i Andrea su položile oružje pred šestim nosiocima turnira, rezultatom 2:1 (3.6, 6:3, 6:1), u drugom kolu trećeg gren slema sezone...Koga sve...

Nastavak na S media...

Vimbldon: Lodra ne može protiv Srba, ali sa Srbinom može

Izvor: Sportal.rs, 27.Jun.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikel Lodra plasirali su se u treće kolo dubla na Vimbldonu, pošto su pobedili Somdeva Devarmana iz Indije i Keija Nišikorija iz Japana sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 7:6, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.