Vratiće se Đoković jači nego ikada

Izvor: B92, 15.Sep.2021, 16:34

"Vratiće se Đoković jači nego ikada"

Austrijski teniser Dominik Tim govorio je o najboljem igraču sveta Novaku Đokoviću.

Đoković nije uspeo da osvoji US Open i tako kompletira kalendarski slem, ali nije uspeo ni da se odvoji od Nadala i Federera po broju osvojenih slemova.

Za to će priliku imati na startu 2022. godine, na svom omiljenom slemu Australijan openu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"U 2022. godini će se Đoković vratiti jači nego ikada. Posle osvajanja Rolan Garosa svi su pričali o Olimpijskim igrama, kalendarskom slemu i zlatnom slemu, pa je on bio pod velikim pritiskom. Osetio sam i ja takav pritisak, samo malo manji i znam kako to može da se završi", rekao je Tim za "Sports Max".

Prokomentarisao je i GOAT trku.

"Po mom mišljenju, sva trojica su GOAT, sva trojica su jedinstveni. Sva trojica su najbolji svih vremena i drago mi je da sam igrao sa njima. Nadam se da ću sledeće godine nastaviti da se takmičim sa njima", kaže Tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.