Voznjacki i Matek Sands upisale Harvard

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznjacki i Matek Sands upisale Harvard

Američka teniserka Betani Matek Sands i bivša prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznjacki upisale su se na Harvard. Obe pohađaju Poslovnu školu na Harvardu.

Matek Sands (34), koja je u subotu na Ju Es openu osvojila drugu uzastopnu titulu u mešovitom dublu uz partnera Džejmija Mareja, objavila je na Tviteru fotografiju kako stoji ispred čuvene zgrade od crvenih cigala u Masačusetsu, noseći majicu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << natpisom "Devojke mogu sve".

Bivša prva teniserka sveta, 29-godišnja Voznjacki se takođe slikala ispred zgrade, noseći duksericu sa imenom univerziteta i porukom na papiru: "Prvi dan u školi".

Ona je rekla da joj se ispunio san.

Pre njih, Poslovnu školu na Harvardu pohađala je i Ruskija Marija Šarapova, dok je bila suspendovana zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DEVOJKE MOGU SVE: Voznijacki i Matek Sands upisale Harvard

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019

Američka teniserka Betani Matek Sands i bivša prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki upisale su se na Harvard.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.