Voznijacki i Matek Sands upisale Harvard

Izvor: Beta, 10.Sep.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznijacki i Matek Sands upisale Harvard

Američka teniserka Betani Matek Sands i bivša prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki upisale su se na Harvard.Obe pohadjaju Poslovnu školu na Harvardu.Matek Sands (34), koja je u subotu na Ju Es openu osvojila drugu uzastopnu titulu u mešovitom dublu uz partnera Džejmija Mareja, objavila je na Tviteru fotografiju kako stoji ispred čuvene zgrade od crvenih cigala u Masačusetsu, noseći majicu sa natpisom "Devojke mogu sve".Bivša prva teniserka sveta, 29-godišnja Voznijacki se takodje slikala ispred zgrade, noseći duksericu sa imenom univerziteta i porukom na papiru: "Prvi dan u školi".Ona je rekla da joj se ispunio san.Pre njih, Poslovnu školu na Harvardu pohadjala je i Ruskija Marija Šarapova, dok je bila suspendovana zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Teniserke upisale Harvard – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Američka teniserka Betani Matek Sands i bivša prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki upisale su se na Harvard.Obe pohađaju Poslovnu školu na ovom čuvenom univerzitetu.. Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši Srbije da budu šampioni sveta je 2.40.. Matek Sands (34), koja je u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.