Voli gibanicu, ali i dubok dekolte: Švajni u društvu zanosne plavuše!

Izvor: Svet, 14.Nov.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli gibanicu, ali i dubok dekolte: Švajni u društvu zanosne plavuše!

Dečko naše teniserke Ane Ivanović uživao je sinoć u lepom društvu u Berlinu, i to sa devojkom Leonarda Di Kaprija, manekenkom Toni Garn.
Bastijan Švajnštajger je juče bio na dodeli “Bambi” nagrada u Berlinu, a kako su sve oči bile uprte u zanosnu manekenku, ni kapiten nemačke fudbalske reprezentacije nije ostao imun na njenu lepotu, ali i dekolte.
Sliku je postavio na društvene mreže, a šta li kaže Ana na ovo?!
Autor: Life Content
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Tenis,   Fudbal

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

BASTIJAN SE PROVODIO BEZ ANE: Švajni u društvu seksi devojke Leonarda di Kaprija

Izvor: Kurir, 15.Nov.2014, 16:56

Švajnštajger, koji je u vezi sa srpskom teniserkom Anom Ivanović, nije propustio da se fotografiše sa atraktivnom Toni Garn..BERLIN - Fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger slikao se sa poznatom manekenkom Toni Garn na dodeli nagrada "Bambi" u Berlinu...Švajnštajger,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.