Vimbldon - Pobede Kiz i Svitoline, poraz Bartel

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon - Pobede Kiz i Svitoline, poraz Bartel

Američka teniserka Medison Kiz plasirala se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila 107. teniserku sveta Lukšiku Kumhum sa Tajlanda posle dva seta, 6:2, 6:2.

Kiz, 16. teniserka sveta, pobedila je posle 62 minuta. Ona je četiri puta oduzela servis protivnici, koja je  napravila jedan brejk.

Kiz će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela slovačke teniserke Viktorije Kuzmove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Polone Hercog iz Slovenije.

U drugo kolo plasirala se i Ukrajinka Elina Svitolina, pobedom protiv Australijanke Darije Gavrilove od 7:5, 6:0. Ona će igrati protiv Ruskinje Margarite Gasparjan, koja je pobedila Anu Lenu Fridsam sa 6:4, 6:4.

Čehinja Mari Buzukova pobedila je na početku takmičenja Nemicu Monu Bartel sa 6:3, 6:3. Ona će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Amerikanke Bernarde Pere i Grkinje Marije Sakari.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vimbldon - Pobede Vavrinke, Andersona i Lopesa

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019

Švajcarski teniser Sten Vavrinka plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio 171. tenisera sveta Belgijanca Rubena Bemelmansa posle tri seta, 6:3, 6:2, 6:2...Vavrinka, 19. teniser sveta, pobedio je posle sat i po vremena. On je pet puta oduzeo servis protivniku, koji nije uspeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.