Vimbldon: Kraj za Mariju Šarapovu!

Izvor: RTS, 03.Jul.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Kraj za Mariju Šarapovu!

Marija Šarapova eliminisana u osmini finala Vimbldona, pošto je posle velike borbe poražena od Anđelike Kerber sa rezultatom 2:1. Nemica će u narednoj rundi igrati protiv Kanađanke Eženi Bušar.

Ruska teniserka Marija Šarapova završila je učešće na Vimbldonu, pošto je u osmini finala izgubila od Nemice Anđelike Kerber sa 7:6 (7:4), 4:6, 6:4.

Duel je trajao dva sata i četrdeset minuta, a Kerberove je posle velike borbe uspela da iskoristi sedmu meč-loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dođe do trijumfa.

Šarapova je bila postavljena za petog nosioca i predstavljala je favorita za osvajanje titule, posebno nakon eliminacije Amerikanke Serene Vilijams.

Kerberova će u četvrtfinalu igrati protiv Kanađanke Eženi Bušar, koja je sa 2:0 u setovima bila bolja od Aliz Korne iz Francuske.

Rezultati mečeva u utorak:



Muškarci:

Stanislas Vavrinka - Felisijano Lopez 3:0

Rodžer Federer - Tomi Robredo 3:0

Miloš Raonić - Kei Nišikori 3:1

Nik Kirgios - Rafael Nadal 3:1

Dame:

Simona Halep - Zarina Dijas 2:0

Sabine Lisicki - Jaroslava Švedova 2:1

Lucija Šafaržova - Elena Makarova 2:0

Petra Kvitova - Barbara Zahvalova-Štricova (kasnije)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kvitova u finalu Vimbldona

Izvor: Blic, 03.Jul.2014

Čehinja Petra Kvitova plasirala se u finale Vimbldona savladavši Lusi Safarovu sa 7:6(6), 6:1...Duel dve Čehinje u vimbdlonskom polufinalu trajao je 78 minuta, a otpočeo je i završio se baš kako se Kvitova nadala...Njen rani brejk, u uvodnom gemu duela, najavio je i epilog, iako se Safarova nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.