Vilijams protiv Kerber u finalu Austalijan opena

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams protiv Kerber u finalu Austalijan opena

Serena oduvala u polufinalu Agnješku Radvanjsku s 2:0 (6:0, 6:4)

Kakva snaga, kakva moć, kakva dominacija! Serena Vilijams dokopala se finala Australijan opena pošto je u polufinalu savladala Agnješku Radvanjusku. To jest, nije je savladala već ozbiljno nadigrala - 2:0 (6:0, 6:4) i pokazala da u ženskom tenisu skoro da nema ravnopravnog protivnika. Meč je trajao samo sat vremena, a odnosu vinerima bio je 42:4!

Ona tako juri 22. gren slem titulu čime >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi se izjednačila sa Štefi Graf koja ima 22 titule ma kontu. Nema sumnje da je i u finalu favorit, kao i na svim turnirima do kraja sezone na kojima bude igrala.

Serenina protivnica u finalu biće Anđelika Kerber koja je bila bolja od Džoane Konte s 2:0 (7:5, 6:2). U ovom duelu bilo je mnogo više neizvesnosti, mada je Nemica prvim dobijenim setom "rešila" Britanku i plasirala se u finale koje je na programu u subotu.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.