Vikend pun medalja za tenisere TAŽ-a

Izvor: RadioCity.rs, 04.Nov.2020, 14:59

Vikend pun medalja za tenisere TAŽ-a

Mladi niški teniseri i teniserke u konkurenciji do 12  i 16 godina, osvojili su deset medalja, i to 3 zlatne medalje, 3 srebrne medalje i 4 bronzane medalje.
Na terenima Teniske akademije Živković TAŽ  u Nišu, održan je završni masters Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS), u konkurenciji do 12 godina. Titulu šampiona je odneo Andrija Petrović, iz Teniske akademije Živković iz Niša, dok je treće mesto pripalo Urošu Živković, takođe iz TAŽ-a.
Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << teniserki je šampionsku titulu osvojila Anastasija Cvetković (TAŽ), sa rezultatom 2:0, dok je bronzu dobila Nađa Mladenović (TAŽ), sa rezultatom 2:0.
U isto vreme u Knjaževcu je odigrano takmičenje masters TSIS u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina. Zlatnu medalju odneo je Nikola Jović (TAŽ), koji se savladao Aleksu Vučković iz istog kluba sa rezultatom 2:0, a Aleksandar Žikić je stigao do bronzane medalje .
U ženskoj kategoriji srebro je otišlo u ruke Mini Milosavljević (TAŽ), a bronza njenoj sestri Sari Milosavljević (TAŽ).
Mladi teniseri i teniserke  su ovim rezultatima potvrdili dominaciju u regionu TSIS.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.