Vesna Dolonc bez osmine finala Vimbldona

Izvor: Blic, 28.Jun.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dolonc bez osmine finala Vimbldona

Srpska teniserka Vesna Dolonc nije uspela da se plasira u osminu finala gren slem turnira vu Vimbldonu pošto je danas u šesnaestini finala izgubila od Belgijanke Kirsten Flipkens sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:2.

Dolonc, koja je već ostvarila najveći uspeh u karijeri, nije imala snage za novo iznenađenje, pa je zasluženo poražena od 20. teniserke sveta.

Flipkens je igrala veoma sigurno, a otpor protivnice slomila je u četvrtom gemu drugog seta, kada je brejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povela sa 3:1.

Taj poen je potpuno uzdrmao srpsku teniserku, ali je smogla snage da na 5:1 spasi dve meč lopte i napravi brejk!

Ipak, servis joj nije doneo ništa dobro, budući da je Flipkens povela sa 0:40. Vesna je spasila još dve, ali ne i treću, ukupno petu meč loptu.

Nakon eliminancije Dolonc, Srbija u Vimbldonu više nema predstavnike u konkurenciji teniserki pošto su ranije eliminisane Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Jelena Janković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolonc bez osmine finala Vimbldona

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jun.2013

Srpska teniserka Vesna Dolonc nije uspela da se plasira u osminu finala gren slem turnira vu Vimbldonu pošto je u šesnaestini finala izgubila od Belgijanke Kirsten Flipkens sa 2:0 u setovima – 6:4, 6:2.. (FOTO: AP). Dolonc, koja je već ostvarila najveći uspeh u karijeri, nije imala snage za novo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.