Velik pad Krunićeve na WTA listi, Švjontek prva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 12:11

Velik pad Krunićeve na WTA listi, Švjontek prva

Najbolja srpska rangirana teniserka Aleksandra Krunić na novoj WTA listipala je za 17 pozicija i trenutno je 89. igračica sveta sa 701 bodom.

Istovremeno, Olga Danilović je napredovala za dva mesta i sada je 113, dok je Natalija Stevanović napravila 34 koraka napred i trenutno je 199. teniserka sveta.

Ubedljivo prva i dalje je Poljakinja Iga Švjontek sa 8.396 bodova, ispred Estonke Anet Kontavejt (4.476) i Paule Badose iz Španije (4.190).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Slede Grkinja Marija Sakari, Uns Žaber iz Tunisa, Beloruskinja Arina Sabalenka, Amerikanka Džesika Pegula i Garbinje Muguruza iz Španije, a Top 10 kompletiraju Ruskinja Darija Kasatkina i Britanka Ema Radukanu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.