Vavrinka eliminisao Medvedeva!

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka eliminisao Medvedeva!

Švajcarski teniser Stan Vavrinka napravio je iznenađenje i u četvrtom kolu eliminisao ruskog igrača Danila Medvedeva. Vavrinka je još jednom potvrdio koliko voli da igra na Australijan openu i posle pet setovao savladao četvrtog igrača sveta – 6:2, 2:6, 4:6, 7:6 (7-2), 6:2.
Vavrinka je gubio 1-2 u setovima, ali je uspeo da preokrene i potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zasluženo dođe do četvrtfinala na prvom grend slemu sezone.

Iako se činilo da Medvedev ima šansu da dođe do projektovanog polufinala sa Rafaelom Nadalom, tako nije mislio momak iz Lozane. Stan je u odlučujućim momentima igrao agresivnije, koncentrisanije i hrabrije.
Šampion iz 2014. godine će se u narednoj rundi sastati sa pobednikom susreta Andrej Rubljov - Aleksander Zverev.
U prvom meču dana Dominik Tim, peti nosilac u Melburnu, preslišao je Gaela Monfisa, rezultatom 6:2, 6:4, 6:4, posle nešto manje od dva sata tenisa.
Tim je potpuno dominirao tokom celog meča na servisu i protivniku nije dopustio nijednu brejk priliku.
U prvom setu je napravio dva brejka, u drugom i trećem "samo" po jedan, ali vredi istaći da je propustio da iskoristi čak 10 od 14 brejk prilika.
Austrijanca sada očekuje sigurno teži duel od ovog, pošto u četvrtfinalu ide na pobednika iz okršaja Rafaela Nadala i Nika Kirjosa.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kirjos namučio Nadala, poznati svi parovi četvrtfinala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Nikom Kirjosom. Nadal je u derbiju ove runde, meču koji su svi očekivali, slavio rezultatom 6:3, 3:6, 7:6 (8-6), 7:6 (7-4)..."Bik sa Majorke" je opravdao ulogu favorita i jedino što je Australijanac uspeo jeste...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.