VTA MONTREAL: Amerikanka dala samo gem Ruskinji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 08:09

VTA MONTREAL: Amerikanka dala samo gem Ruskinji

Neravnopravna borba.

Američka teniserka Džesika Pegula pobednica je turnira u Montrealu, pošto je u finalu ubedljivo savladala Ruskinju Ljudmilu Samsonovu sa 6:1, 6:0.

Samsonova očigledno nije imala snage da pruži veći otpor, pošto je samo nekoliko sati ranije morala da odigra zbog kiše odložen polufinalni meč, u kome je savladala Kazahstanku Elenu Ribakinu sa 1:6, 6:1, 6:2.

Ovo je 29-godišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amerikanki Džesiki Peguli treća titula u karijeri, a u polufinalu je eliminisala najbolju teniserku sveta, Poljakinju Igu Švjontek sa 6:2, 6:7 (4), 6:4.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanka "uništila" Ruskinju u finalu Montreala: "Savršen meč"

Izvor: B92, 14.Avg.2023

Američka teniserka Džesika Pegula osvojila je Masters u Montrealu, pobedivši Ruskinju Ljudmilu Samsonovu sa 6:1, 6:0...Ona je nakon treće titule u karijeri poručila da je odigrala savršen meč..."Na Turu smo da osvajamo turnire i da osvajamo trofeje svake nedelje, ali tenis može biti zaista težak.....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.