VRAĆA SE NIK KIRJOS: Nije odigrao zvanični meč u 2023. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 15:55

VRAĆA SE NIK KIRJOS: Nije odigrao zvanični meč u 2023. godini

Poslednji put je na terenu bio protiv Đokovića.

Australijski teniser Nik Kirjos je objavljeo da će se vratiti na teren već narednog meseca. Biće to na egzibicionom susretu sa Holgerom Runeom u Kopenhagenu.

Još od 2022. godine nije Nik odigrao zvanični meč, a posle egzibicije sa Novakom Đokovićem pred Australijan Open, povukao se sa prvog Grend slema u sezoni.

Usledila je operacija kolena, a da li je sve na mestu i onako kako mnogi teniski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sladokusci priželjkuju, proveriće u Danskoj 24. maja kada će i odigrati sa Runeom.

Njegov zvanični povratak svi očekuju na Rolan Garosu, iako još uvek nije potvrđeno.

Ipak, svakako će biti spreman za sezonu na travi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vraća se Nik Kirjos, a evo i protiv koga će odigrati meč

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023

Još od 2022. godine nije Nik odigrao zvanični meč Australijski teniser Nik Kirjos nije imao priliku zbog povrede da se takmiči već duži period, a sada je objavljeno da će se vratiti na teren već narednog meseca. Naime, Kirjos će ponovo zakoračiti na teren na egzibicionom susretu sa Holgerom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.