Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Venus Vilijams ipak prejaka za Aleksandru Krunić

Mlada srpska teniserka nije imala snage za još jednu senzaciju. Aleksandra Krunić (22) je poklekla pred Amerikankom Venus Vilijams, koja je slavila sa 6:3, 6:2.

Ništa od trećeg kola. Petostruka šampionka Vimbldona je lako izašla na kraj sa Krunićevom, koja nije mogl aozbiljnije da joj se suprotstavi. Nije Aleks ličila na onu igračicu koja je briljirala u prva dva kola, ali zato što joj ni Venus to nije dozvolila.
Prvi brejk u prvom setu Venus je napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u osmom gemu. Povela je sa 5:3 i materiajlizovala tu prednost za vođstvo u setovima, iako je Aleksandra imala dve prilike za brejk.
Drugi set počeo je brejkom Vilijamsove, Aleksandra je posustajala, a rivalka kontolisala meč do samog kraja.
bio je ovo njihov prvi međusobni okršaj, a uprkos porazu Krunićeva može da bude zadovoljna ovim turnirom. Od ponedeljka je čeka napredak na VTA listi.
 
The post VIMBLDON: Venus Vilijams ipak prejaka za Aleksandru Krunić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.