Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Lajović bio na korak do drugog kola, ali nije imao sreće

Srpski teniser Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je izgubio od 85. tenisera sveta, Dastina Brauna iz Nemačke posle pet setova, 6:4, 3:6, 6:3, 3:6, 4:6.

Teniseri su u setovima koje su osvajali napravili po jedan brejk. Lajović, 82. igrač sveta, oduzeo je servis Braunu u prvom i trećem setu, a Braun je napravio brejkove u drugom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << četvrtom i petom setu.
VIMBLDON 2016: Troicki se prošetao do drugog kola!
Braun je dobio specijalnu pozivnicu organizatora za učešće na turniru.
VIMBLDON: Jankovićeva do trijumfa za sat vremena
On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Australijanca Nika Kirjosa, 18. na ATP listi i 121. tenisera sveta veterana Radeka Štepaneka, koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora.
The post VIMBLDON: Lajović bio na korak do drugog kola, ali nije imao sreće appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SK u Londonu: Troicki i Lajović posle prvog kola

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 13:51

Viktor Troicki je prošao u drugo kolo Vimbldona, gde ga očekuje duel sa Albertom Ramosom Vinjolasom...Srpski teniser je sigurno odigrao svoj najbolji meč na travi ove sezone, a evo njegove izjave. Podsetimo, prošle sezone je došao do osmine finala i ispustio 2:0 protiv Vaseka Pospišila..Izvor:...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.