VILANDER NEMA DILEMU: Nole će osvojiti DESET titula na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 12:15

VILANDER NEMA DILEMU: Nole će osvojiti DESET titula na Vimbldonu

Legendarni Šveđanin veruje u srpskog šampiona.

Legendarni švedski teniser Mats Vilander izjavio je danas da bi srpski šampion Novak Đoković mogao do kraja igračke karijere da osvoji 10 titula na Vimbldonu, prenosi Eurosport.

Đoković je do sada osvojio 23 grend slem trofeja, a od toga sedam titula na Vimbldonu. Srpski teniser ove godine ima priliku da izjednači rekord Švajcarca Rodžera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Federera, koji je osam puta trijumfovao na Otvorenom prvenstvu Engleske. Vilander smatra da će Đoković u narednih četiri do pet godina igrati vrhunski tenis tokom kojih će biti među favoritima na najvećim turnirima.

- Ne bi me čudilo da Đoković osvoji devet ili deset Vimbldona. Ako se desi da ne dostigne Federerov rekord ove, biće naredne godine. A ako ne naredne, onda... Mislim da Novak u nogama ima još četiri ili pet godina tokom kojih će biti među favoritima Vimbldona - rekao je Vilander, koji je trenutno stručni komentator na Eurosportu.

Đoković je u karijeri ukupno osvojio 94 titula, dok je nekadašnji američki teniser Džimi Konors prvi na listi sa 109.

- Đoković je za petama svim rekordima, ali ne mislim da će dostigne rekord Konorsa po broju osvojenih titula. Mislim da će Novaku biti teško da obori ovaj rekord - istakao je Vilander.

Đoković će sutra u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE BI ME ČUDILO DA ĐOKOVIĆ OSVOJI 10 VIMBLDONA Vilander veruje u Novaka, ali ne misli da OVAJ rekord može da prestigne!

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023

Legendarni švedski teniser Mats Vilander izjavio je danas da bi Srbin Novak Đoković mogao do kraja igračke karijere da osvoji 10 titula na Vimbldonu, prenosi Jurosport. Đoković je do sada osvojio 23 grend slem trofeja, a od toga sedam titula na Vimbldonu. Srpski teniser ove godine ima priliku da...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.