Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 14:58

(VIDEO) "SLOBODAAA" Jelena Đoković u planinama Crne Gore: Oko nje nepokošena trava, a ona u helankama GRMI, evo ko joj pravi društvo

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Jelena Đoković nakon morskih avantura sa porodicom u Crnoj Gori i Hrvatskoj, došla je na planinu Durmitor, odakle se oglasila na svom Instagram profilu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) NOVAK NA BELOM KONJU Detalji porodičnog odmora Đokovića u Crnoj Gori: Teniser pustio BRADU, a Tara i Stefan oduševili veštinama, evo šta je obukla Jelena

Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 11:24

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nakon letnjih avantura na crnogorskom i hrvatskom primorju, posetio je sa porodicom planinu Durmitor u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.