Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li znate zašto je Agasi uništio trofej sa Vimbldona?

Svi odlično znamo koliko je Andre Agasi bio ekscentričan tokom igračkih dana, ali saznali smo nešto novo. Bivša supruga američkog tenisera otkrila je da je Agasi u napadu ljubomore uništio čuveni pehar.

Andre Agasi je na Otvorenom prvenstvu Engleske trijumfovao samo jednom, a od trofeja je ostala samo uspomena pošto ga je slomio zbog jedne scene u seriji "Prijatelji".

U jednoj epizodi gostuje Agasijeva bivša supruga Bruk Šilds, koja ima prilično intimne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << scene sa "Džoijem", zapravo, glumcem Metom Le Blanom.

Kada je Agasi video ovu scenu, on je navodno razbio vimbldonski pehar, a to Šildsova otkriva u svojoj autobiografiji: Bila jednom jedna devojčica, istinita priča o meni i majčinstvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.