VI STE JE*ENI MORONI! Tenis razočaran zbog Novaka! Ludo je što Đoković nije dobrodošao u Australiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 20:30

VI STE JE*ENI MORONI! Tenis razočaran zbog Novaka! Ludo je što Đoković nije dobrodošao u Australiju

Izjava na mestu.

Američki teniser Tenis Sandgren sa velikom pažnjom ispratio je dešavanja oko skandaloznog tretmana Novaka Đokovića u Melburnu.

- Kada "ikona slobodnog izbora" nije dobrošošla u zapadnjačku zemlju, znate da su stvari postale totalno lude - istakao je Tenis, jedan od retkih Novakovih kolega koji mu je pružio podršku.

Sandgren je u nekoliko navrata burno reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dešavanja u Australiji posredstvom društvenih mreža, a to je učinio i nakon što su australijski sud potvrdio odluku o Đokovićevoj deportaciji.

- Ako mislite da je tenis važniji od ovog pitanja. Vi ste je*eni moroni - napisao je Amerikanac u jednoj objavi

If you think the sport tennis matters more than this issue

You are a fucking moron

— Tennys Sandgren (@TennysSandgren) January 16, 2022

- Voleo bih da sam u Melburnu jer bih se povukao sa turnira. Pretpostavljam da je solidarnost kul samo kada je u pitanju ček. Kada "ikona slobodnog izbora" nije dobrodošla, stvari su poludele - dodao je Sandgren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.