VELIKA POBJEDA – Međedović srušio bivšeg osvajača Grend slema (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jul.2023, 17:12

VELIKA POBJEDA – Međedović srušio bivšeg osvajača Grend slema (VIDEO)

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u četvrtfinale ATP turnira u Gštadu, pošto je u drugom kolu pobedio Austrijanca Dominika Tima sa 2:1 u setovima (7:5, 2:6, 6:3). Međedović, koji je 183. na ATP listi savladao je 94. na svetu Tima za dva časa i 14 minuta. Kvalifikant Međedović je do svog prvog četvrtfinala na ATP turu stigao načinivši po brejk u prvom i trećem setu, dok je u drugom dva puta popustio kod početnog udarca. Novopazarac je dobio šampiona Otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prvenstva SAD iz 2020. godine i pre nešto više od dva meseca, u polufinalu ATP čelendžera u Mauthauzenu. Dejvis kup reprezentativac Srbije će u borbi za polufinale igrati protiv boljeg iz duela između četvrtog nosioca i 46. tenisera sveta Janika Hanfmana iz Nemačke i njegovog sunarodnika Danijela Altmajera, koji je 64. na ATP listi. Turnir na šljaci u Gštadu iz ATP serije 250 ima nagradni fond od 630.705 eura. (Radiostoplus) The post VELIKA POBJEDA – Međedović srušio bivšeg osvajača Grend slema (VIDEO) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO JE MLADA NADA SRPSKOG TENISA Hamad Međedović došao do velike pobede nad Dominikom Timom!

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jul.2023

Hamad Međedović napravio je pravu senzaciju i u 2. kolu Gštada pobedio Dominika Tima sa 2:1 (7:5, 2:6, 6:4). Ovo je pobeda karijere za mladog srpskog tenisera i dokaz da je spreman na velika dela u budućnosti. Trijumf protiv gren slem najbolja je „čestitka“ za 20. rođendan koji je juče proslavio...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.