Izvor: Pančevac-online.com, 21.Apr.2023, 14:48

VELIKA DRAMA! ĐERE NAPRAVIO PREOKRET PA STAO! Srpski teniser izgubio u četvrtfinalu Srpska opena u tri seta od Slovaka Molčana!

Srpski teniser Laslo Đere izgubio je danas od Slovaka Aleksa Molčana sa 2:1 (6:2, 4:6, 7:5) u četvrtfinalu Srpska opena. Meč je trajao dva sata i 30 minuta. Slovak je agresivno ušao u prvi set. Uspeo je da oduzme servis srpskom teniseru u četvrtom i osmom gemu i tako osvoji uvodni set. U drugom setu […] The post VELIKA DRAMA! ĐERE NAPRAVIO PREOKRET PA STAO! Srpski teniser izgubio u četvrtfinalu Srpska opena u tri seta od Slovaka Molčana! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.