Izvor: Piplmetar.rs, 27.Avg.2023, 02:30

„VEK TRAJE 12 GODINA, A DECENIJA 20!“ Maca Diskrecija objasnila kako je došlo do njenog najvećeg lapsusa!

Nekadašnja rijaliti zvezda Maca Diskrecija često postane viralna na društvenim mrežama zbog izjava škakljive prirode.
Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Ipak, tu se nađe i poneki lapsus, poput onoga da je Ana Karenjina ruska teniserka, kao i da Titanik predstavlja snagu jer nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije potonuo, a odnedavno se Instagramom širi i snimak u kom Senada Nurkić, kako glasi građansko ime starlete, učestvuje u jednom kvizu znanja.
Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Red)
Maca je, između ostalog, u ovom kvizu izjavila da decenija traje 20 godina umesto 10, kao i da vek ne traje 100 godina nego 12, što je navelo voditelja Milana Kalinića da se našali da je Diskrecija stara već dva veka.
Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Red)
Kada je videla da je ovaj snimak ponovo postao aktuelan, starleta je rešila da razreši nedoumicu i večito pitanje da li se šali ili zaista ne poseduje zavidno znanje iz osnovne kulture, te je putem Instagrama poručila: „U životu je najbolje praviti se da si glup“.
Maca Diskrecija se, sa druge strane, našla na udaru podeljenih komentara zbog poslednje estetske korekcije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „TUŽI HIRURGA!“ Maca Diskrecija pokazala nove usne: „ISKRIVIO TI SE BIOPOLIMER, ŽENO!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.