Uspeh karijere: Mirza Bašić u polufinalu u Sofiji

Izvor: N1 televizija, 09.Feb.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh karijere: Mirza Bašić u polufinalu u Sofiji

Mirza Bašić je u polufinalu ATP turnira u Sofiji.

Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić igraće u polufinalu ATP turnira u Sofiji nakon pobede protiv Maksimilijana Merterera u četvrtfinalu.

Bašić je do pobede došao nakon tri odigrana seta i slavio sa 6:4, 4:6, 6:3 za sat i 44 minuta i tako došao do najvećeg uspeha u karijeri. Bašiću plasman u polufinale od ponedeljka donpsi i najbolji renking >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u karijeri i ulazak među 100 najboljih igrača sveta.

Po jedan brejk rešio je sva tri seta, a Bašić će u polufinalu igrati protiv prvog nosioca na turnira Stena Vavrinke koji je u četvrtfinalu bio bolji od Viktora Troickog.

Dvojica igrača nikada se do sada nisu sastajala.

U drugom polufinalu snage će odmeriti Čopil i Kovalik.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bašić u polufinalu Sofije

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2018

Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić (129. ATP) plasirao se u polufinale pola miliona vrijednog ATP turnira u Sofiji...Nakon četiri vezane pobjede u kojima je savladao između ostalih i favorizirane Nijemce Florana Mejera i Filipa Kolšrajbera, Bašić je u četvrtfinalu bio bolji od još jednog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.