Uragan zvani Ana

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragan zvani Ana

Ivanovićeva u finalu turnira u Lincu deklasirala Zvonarevu - 6:2, 6:1. Srpska teniserka za 50 minuta stigla do osme titule u karijeri. - Divan je osećaj ponovo igrati u finalu i osvojiti turnir. Mnogo sam srećna - rekla je Ana

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović osvojila titulu u Lincu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2008

Teniserka Srbije Ana Ivanović osvojila je danas turnir u Lincu, possto je u finalu savladala Ruskinju Veru Zvonarevu sa 2:0 (6:2, 6:1). Ivanovićeva je opravdala ulogu favorita, jer je kao četvrta igračica sveta na turniru bila postavljena za prvog ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ana za 50 minuta osvojila Linc

Izvor: 24sata, 27.Okt.2008, 02:37

Ana Ivanović je za samo 50 minuta pobedila Veru Zvonarevu 6:2, 6:1 u finalu turnira igranog u Lincu. Srpska teniserka je do trećeg trofeja u 2008. (Indijan Vels i Rolan Garos), a osmog u karijeri stigla odigravši gotovo bez greške.

Nastavak na 24sata...

Najlepši povratak

Izvor: Kurir, 27.Okt.2008

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je WTA turnir u Lincu pošto je u finalu na briljantan na- čin savladala Ruskinju Veru Zvonarevurezultatom 6:2, 6:1 posle samo 50 minuta igre. Bolji načinza potvrdu da je izašla iz krize od jučerašnjeg finalnog meča, Ana verovatno nije mogla ni da zamisli,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.