UŽIVO: Đoković igra za četvrtfinale

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković igra za četvrtfinale

Najbolji teniser sveta igra protiv još jednog predstavnika nadolazećeg talasa.

Novak Đoković počinje drugu takmičarsku nedelju na Australijan openu.

Prvi reket sveta u Melburnu igra poslednji meč osmine finala, protiv Rusa Danila Medvedeva (22), trenutno 19. tenisera sveta.

Pobednik ovog meča igraće u četvrtfinalu protiv boljeg iz susreta Pablo Karenjo Busta - Kei Niširoki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je u toku, a Nole će istrčati na teren čim se završi veliki derbi u konkurenciji teniserki, Simona Halep - Serena Vilijams.

Podsetimo, Novak je je do sada eliminisao Amerikanca Mičela Krugera (3:0 u setovima), Francuza Žoa Vilfreda Congu (3:0) i Kanađanina Denisa Šapovalova (3:1). Sa druge strane, Medvedev je na startu turnira pobedila Južnoafrikanca Lojta Harisa (3:0), zatim Amerikanca (3:0), a u prošloj rundi bio je bolji od Belgijanca Davida Gofana (3:0).

Ovog ponedeljka, Đoković će učestvovati u još jednom okršaju "stare garde" i nadolazećeg talasa, u kojem je u nedelju "pao" Rodžer Federer, porazom u meču karijere Grka Stefanosa Cicipasa.

Do danas, Novak i Danil odigrali su dva meča i Đoković je pobedio u oba. Prvi put su se sreli u meču Dejvis kupa u Nišu pre dve godine, a potom su 2017. bili rivali i u Istbornu, gde je rezultat bio 2:0.

Pratite tekstualni prenos njihovog trećeg međusobnog meča.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novak padao, ustajao i pokazao snagu: Četvrtfinale!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019

Posle tri i po sata borbe, Đoković je preskočio i četvrtu prepreku na Australijan openu. Naredni rival biće mu Kei Nišikori...Uskoro opširnije....Đoković - Medvedev 6:4, 6:7, 6:2, 6:3!..ČETVRTI SET..- 6:3 - Gotovo je! Rutinski je Đoković izborio tri meč lopte i iskoristio treću!..- 5:3...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.