USPEŠAN START U PORTUGALIJI: Milojević POBEDIO domaćeg tenisera u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 19:14

USPEŠAN START U PORTUGALIJI: Milojević POBEDIO domaćeg tenisera u prvom kolu

Sledi meč sa Argentincem.

Srpski teniser Nikola Milojević uspešno je startovao na čelendžeru u portugalskoj Bragi. On je sa 2:0 (6:3, 7:6) savladao domaćeg igrača Nunja Borgesa.

Napoli se ne šali, Inter mora da zapne, a Dušan Vlahović hoće još jednom da pokaže da je igrač za velika dela. Probajte s igrom GG3+ za Mozzart kvotu 1,95. Inter je naravno favorit s kvotom 2,10 na dvojku. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Fjorentina – Inter. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U prvom setu je presudio brejk u šestom gemu, dok je Portugalac bolje započeo drugi. Poveo je 3:1 i to uz oduzet servis sa nulom. Nikola je odmah uzvratio u sledećem gemu i stiglo se do taj-brejka. Tamo je Srbin bio bolji i plasirao se u drugo kolo.

Tamo će igrati sa Argentincem Santijagom Fa Rodrigez Tavernom (429. na svetu) koji je u glavni žreb ušao iz kvalifikacija, gde je pobedio Italijana Đulija Zapierija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda sestra bliznakinja kanadske teniserke Eženi Bušar, Beatris

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.