UKRAJINKA OPLELA PO ĐOKOVIĆU: Pretila da će PREBITI ruske teniserka a sada udarilia i na Novaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 09:54

UKRAJINKA OPLELA PO ĐOKOVIĆU: Pretila da će PREBITI ruske teniserka a sada udarilia i na Novaka!

Mlada teniserka o najboljima...

U svetu i dalje traju velike rasprave o odluci Vimbldona da zabrani učešće ruskim i beoloruskim teniserima kao posledica rata u Ukrajini. Mnogi teniseri, među kojima je i prvi reket sveta Novak Đoković, osudili su ovu odluku Britanaca, ali je ubrzo usledio odgovor mlade ukrajinske teniserke Marte Kostjuk.

Podsetimo se, Kostjuk je u centar pažnje dospela kada je krenuo sukob Rusije i Ukrajine i kada je ukrajinska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniserka osula paljbu po svojim kolegama iz Rusije, a sada je u podkastu kod Rene Stabs otišla i korak dalje kada je rekla da ne želi da igra protiv Ruskinja i Beloruskinja, ta i da je izbrisala sve njihove brojeve iz telefona, da bi želela fizički da ih prebije i da ih više ne smatra prijateljima.

- Hoću da moje kolege teniseri shvate kakva je situacija i da nam daju podršku. Ali, mislim, pogledajte šta je Novak rekao. Pogledajte šta je Rafa rekao. Kako će vas podržati ceo tur, kada trojica najboljih igrača kažu ovakve stvari - pita se Kostjuk i nastavlja:

 - Viktorija Azarenka je u Savetu igrača i donosi odluke za Vimbldon, iako uopšte ne igra (Vika je Beloruskinja). I svi kažete da ona nema lični interes u tome. Samo to što je tamo prisutna je suludo, a tek što se ona pita za odluke. Smešno je - zaključila je ukrajinska teniserka.

Teniserka iz Kijeva ima samo 19 godina i trenutno je 58. teniserka sveta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.