Izvor: Blic, 04.Maj.2021, 11:01

UDALA SE JELENA DOKIĆ? Bivša teniserka se borila sa depresijom i višom kilograma, a on ju je spasio:"Hvala ti što si me izvukao iz tame, kada sam htela sve da okončam"

Bivša teniserka Jelena Dokić bila je velika nada našeg sporta, kojoj su mnogi predviđali blistavu karijeru, ali ju je u tome sprečilo mnoštvo nemilih događaja. Ona je i napisala autobiografsku knjigu pod nazivom "Nesalomiva" u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu i torturu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma. Međutim, čini se da su sada došla neka srećnija vremena za nju. Sada se šuška i da se ona udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.