U inat hejterima: Mateo Beretini uživa na plaži sa 11 godina starijom TV voditeljkom FOTO

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 14:58

U inat hejterima: Mateo Beretini uživa na plaži sa 11 godina starijom TV voditeljkom FOTO

Čuveni italijanski teniser Mateo Beretini nedavno je uslikan na plaži u Majamiju sa svojom 11 godina starijom partnerkom i TV voditeljkom Melisom Sat.

Ovaj 26-godišnji teniser iskoristio je vrele dane u Majamiju, kako bi "nabacio" ten, ali i proveo malo više vremena sa svojom partnerkom.

Kako se vidi sa fotografija, Beretini teniser nije se odvajao od svoje drage, a fotoreporteri stranih medija u poslednje vreme pomno prate Beretinijev svaki korak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podsetimo, italijanski teniser nedavno se suočio sa oštrm kritikama javnosti u vezi sa njegovom teniskom karijerom. Mateo Beretini je u nedavnom intervjuu za "La Repubblica" pričao o svojoj vezi sa italijanskom voditečjkom, te je navode širih masa (da veza sa Melisom Sat loše utiče na njegove teniske rezultate) demantovao.

"Imam romantičnu vezu kao i sva druga deca mojih godina - normalnu. Žao mi je samo što se jedna pozitivna stvar, kao što je moja veza, okrene kao profesionalna smetnja", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.