U hrvatskoj Poteri nisu znali odgovor na pitanje o Noletu: Teniser odmah reagovao VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 13:05

U hrvatskoj "Poteri" nisu znali odgovor na pitanje o Noletu: Teniser odmah reagovao VIDEO

Poznati kviz "Potera” godinama je veoma popularan širom Balkana, a pogrešni odgovori, ali i "tragači" često se nađu na udaru kritika na društvenim mrežama.

Nešto slično se dogodilo i u novoj epizodi hrvatskog izdanja ovog kviza.

Naime, na pitanje voditelja Joška Lokasa koje glasi: "Za kog tenisera se Jelena Ristić udala 2014. godine?", tragač Dean Kotiga nije znao odgovor, ali je tek tada situacija postala interesantna. Takmičari su pokušali da zaustave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lovca, pa su u međusobnom razgovoru došli do odgovora da je u pitanju hrvatski teniser, ali su na kraju priznali da ne znaju.

Takmičar Ante je ipak pokušao da okuša sreću i kratko je odgovorio: Ljubičić. Međutim, voditelj im je rekao da su pogrešili i saopštio da je to Novak Đoković.

Hrvatski teniser Ivan Ljubičić sve je objavio na svom Instagramu, a sam Đoković je prokomentarisao njegovu objavu komentarom:

"Auuu! Pa kako to nisu znali!?!?!?!", sa emodžijima koji "plaču od smeha".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.