Turnir u tenisu glavom na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u tenisu glavom na Štrandu

NOVI SAD -

Na Novosadskom gradskom kupalištu "Štrand" danas počinje 15. memorijalni turnir u tenisu glavom "Vladimir Francišković". Učešće na turniru je besplatno, a očekuje se više od 40 ekipa pionira, seniora i veterana.

Novina ovogodišnjeg turnira je da će pobednik finalnog meča u seniorskoj konkurenciji biti ekipa koja prva osvoji tri seta, dok je predhodnih godina za tu titulu bilo potrebno dva.

Prvi turnir u "glavometu" odigran je 1987. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a od 1998. turnir nosi ime Vladimira Franciškovića, tragično preminulog višestrukog šampiona.

Generalni sponzor turnira "Adidas Srbija" obezbedio je robne nagrade za pobednike turnira.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.