Troicki u kvalifikacijama Rolan Garosa

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u kvalifikacijama Rolan Garosa

Nekada 12. teniser sveta "preskočio" je prvu od potencijalne tri prepreke na putu do glavnog žreba.

Nakon dve nedelje uzbuđenja na mastersima u Madridu i Rimu, na red su došle kvalifikacije za drugi grend slem turnir sezone, koji počinje u nedelju u Parizu.

Od trojice srpskih tenisera u ovom delu Otvorenog prvenstva Francuske, prvi je na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izašao najiskusniji, Viktor Troicki.

Nekada 12, a sada tek 256. reket sveta, pobedio je Nemca Kevina Kravieca rezultatom 6:4, 6:3 i u drugom pretkolu će se sastati sa Džejsonom Kablerom (171) iz Australije.

Ako "preskoči" i tu prepreku, Troicki će se za mesto u glavnom žrebu najverovatnije boriti sa Kanađaninom Piterom Polanskim, trenutno 124. na ATP listi.

Peđa Krstin kasnije u ponedeljak igra protiv Italijana Đustina, a Nikola Milojević, inače 21. nosilac kvalifikacija, u utorak protiv Belorusa Gerasimova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.