Tri meseca nakon operacije - Kakvi su izgledi da se Marej vrati tenisu?

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri meseca nakon operacije - Kakvi su izgledi da se Marej vrati tenisu?

Britanski teniser Endi Marej progovorio je o mogućnosti povratka na teren nakon operacije kuka.

Nekada prvi teniser sveta suočava se sa najtežim periodom u karijeri, pošto posle operacije kuka niko ne može da mu garantuje da će se ponovo igrati tenis na najvišem nivou.

Marej je u razgovoru za "BBC" otkrio kako teče oporavak i u kojoj je trenutno fazi treninga.

"Udaram loptu iz mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još sam prilično daleko od toga da se testiram na pravi način, od toga da trčim na terenu. Ne osećam nikakav pritisak da moram da se vratim i da ponovo igram. Ako mi telo bude dobro i ako ne budem osećao bolove, probaću da se vratim", rekao je Marej.

Njemu je krajem januara ugrađen veštački kuk.

"Kuk je zapravo jako dobro, ali jesam malo slab u nozi, na mestu gde je napravljen rez za operaciju. Ide sve kako treba, srećan sam, bez bolova i uživam u životu", zaključio je on.

Endi Marej je pred početak ovogodišnjeg Australijan opena najavio da bi to mogao da bude poslednji turnir na kojem će nastupiti, a videćemo da li će posle oporavka Britanac uspeti da se vrati u takmičarski ritam.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NE OSEĆAM PRITISAK DA MORAM DA SE VRATIM: Endi Marej iskreno o povratku na teren

Izvor: Kurir, 28.Apr.2019

Bivši svetski broj jedan Endi Marej vratio se na teniski teren dva meseca nakon operacije kuka, ali priznaje da je još daleko od prave forme.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.