Treći humanitarni turnir u stonom tenisu za “ajtijevce” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2024, 11:39

Treći humanitarni turnir u stonom tenisu za “ajtijevce” u Nišu

Zaposleni u IT sektoru imaće priliku da učestvuju na trećem humanitarnom turniru u stonom tenisu koji će biti održan od utorka, 5. do četvrtka, 7. marta u Stonoteniskom domu pri hali "Čair". Ove godine turnir će biti organizovan u dve kategorije - profesionalni i rekreativni, a sav prikupljen novac biće doniran fondu projekta “Za buduće mame” Džedajskog pokreta.

Uplaćivanjem donacije od minimum 1.000 dinara stiče se pravo učešća na turniru, a jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uslov je da se učesnici profesionalno bave nekim poslom u sferi informacionih tehnologija, što će, kako su naveli, biti provereno.

Organizatori ističu da je učešće na individualnom nivou, te da ne postoji ograničenje broja igrača iz iste kompanije. Takođe, napominju i to da će pored zaposlenih i kompanije moći da doniraju novac, ali da je potrebno da kontaktiraju organizatore humanitarnog turnira u stonom tenisu.

Kako bismo turnir učinili zanimljivijim, za razliku od prethodna dva takmičenja, 3. Liga++ IT OPEN turnir imaće 2 kategorije. Pro turnir - najbolji takmičari sa prethodnih turnira (igrali bar jednom 1/16) i takmičari koji imaju profesionalno, poluprofesionalno iskustvo igranja u gradskim/međugradskim ligama. Rekreativni turnir - takmičari koji imaju rekreativno iskustvo ili nemaju iskustva (ostali) - navode organizatori.

Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta “Za buduće mame” Džedajskog pokreta koji je nastao potpisivanjem memoranduma o saradnji izmedju Džedajskog pokreta i Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Nišu, u cilju opremanja te klinike novom, modernom opremom.

Cilj je da u naredne dve godine opremimo kliniku sa što većim brojem nove opreme. Vreme je da omogućimo da devojke i buduće mame dožive porođaj na modernim stolicama, nežno i udobno koliko god je to moguće - navode organizatori.

Prijave za učešće na turniru moguće su do 29. februara, a žreb će biti održan 3. marta, a najbolji takmičari, kako je najavljeno, dobiće pehar i nagrade iznenađenja.

Prijave za učešće na turniru u stonom tenisu moguće su ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.