Toni: Rafa neće ponoviti 2017, vratiće se Novak i Endi

Izvor: N1 televizija, 19.Dec.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni: Rafa neće ponoviti 2017, vratiće se Novak i Endi

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal neće biti u prilici da osvoji titula koliko ih je osvojio ove sezone, uveren je njegov stric Toni.

Toni je sa bratancem radio od tinejdžerskih dana, ali je ta saradnja okončana ove godine.

U poslednjoj zajedničkoj sezoni Rafael je osvojio šest titula, među kojima Rolan Garos i US Open.

"Dogodilo se da Đoković nije bio na svom nivou... Mari takođe. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Problema su imali Vavrinka, Nišikori, Raonić. Neće biti lako osvojiti toliko titula, mada se nadam da će Rafa ponovo dokazati da je najbolji na šljaci i da će odbraniti titule u Monte Karlu, Barseloni i Rolan Garosu", kazao je Toni.

Odsustvo pomenutih igrača iskostisti je i Rodžer Federer, koji je osvojio sedam titula, od kojih dve na Gren slemovima - Australijan Openu i Vimbldonu. Sa propuštenom sezonom na šljaci, Švajcarac nije mogao da sustigne Španca na prvom mestu ATP liste.

"Verujem da će Rafa trajati dovoljno dugo i da će sustići Federerov rekord od 19 najvećih titula", dodao je Toni.

Najbolji teniser planete u 2018. godini odigraće dva turnira manje.

U želji da produži karijeru, on će u nastupajućoj sezoni preskočiti turnire u Roterdamu i Bazelu, ali je izvesno da će nastupati u Brizbejnu, Akapulku, Barseloni, na Kvinsu u Londonu i Pekingu, uz turnire iz Masters serije i Gren slemove.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.