To se čekalo, Novak doneo odluku, neka se spreme Amerikanci!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 13:48

To se čekalo, Novak doneo odluku, neka se spreme Amerikanci!

Najbolji teniser sveta će uskoro ponovo na teren.

Danas su stigle sjajne vesti za sve navijače Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta potvrdio je svoj učešće na turnirima u Sinsinatiju i US Openu.

"Drago mi je što mogu da potvrdim da ću se takmičiti na Western & Southern Open-u i US Open-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove godine. Nije mi bilo lako da donesem odluku, pogotovo uzimajući u obzir sve prepreke i izazove, ali radujem se što ću moći ponovo da se takmičim na teniskom terenu", objavio je Novak na svojim društvenim mrežama.

Na US Openu neće učestvovati Rafael Nadal koji je odustao zbog pandemije koronavirusa, kao ni Rodžera Federera koji je povređen.

Biće to sjajna prilika za Đokovića da osvoji svoj 18. gren slem trofej u karijeri, turnir počinje 31. avgusta i trajaće sve do 13. septembra.

Prošle sezone takmičenje na US Openu je završio u četvrtom kolu zbog povrede ramena.

View this post on Instagram

I am happy to confirm that I will participate at @cincytennis and @usopen this year. It was not an easy decision to make with all the obstacles and challenges on many sides, but the prospect of competing again makes me really excited. See you soon New York 😃💪🏼 Drago mi je što mogu da potvrdim da ću se takmičiti na Western & Southern Open-u i US Open-u ove godine. Nije mi bilo lako da donesem odluku, pogotovo uzimajući u obzir sve prepreke i izazove, ali radujem se što ću moći ponovo da se takmičim na teniskom terenu 😃💪🏼

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Aug 13, 2020 at 4:33am PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MI BILO LAKO DA DONESEM OVU ODLUKU! Novak potvrdio učešće na US Openu i poručio: Spreman sam da se vratim na teren

Izvor: Kurir, 13.Avg.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković potvrdio je učešće na ovogodišnjem US Openu i naglasio da odluka nije bila nimalo laka. 

Nastavak na Kurir...

AMERIKA NA NOGAMA: Posle vesti da Novak dolazi u Njujork Amerikanci su mu OVO poručili (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2020, 09:12

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je da će učestvovati na ovogodišnjem US Openu, kao i Sinsinatiju, što je veoma obradovalo Amerikance.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.