To je dobar znak, Novak je sve shvatio vrlo ozbiljno

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 12:15

"To je dobar znak, Novak je sve shvatio vrlo ozbiljno"

Teniska javnost je preterala sa kritikama na račun Novaka Đokovića posle poraza u Melburnu, smatra Lora Robson.

Britanska teniserka, koja sada radi kao analitičar na Eurosportu, uverena je da će se svetski broj jedan brzo oporaviti od gibitka titule u Australiji.

Novaka uskoro očekuje put na mini američku turneju, prijavljen je za turnire Serije ATP 1.000 u Indijan Velsu i Majamiju gde nije igrao godinama.

"Mislim da je bila preterana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reakcija na taj Novakov poraz u Melburnu. On je opet stigao do same završnice u Australiji, gde se borio za titulu, nije kao da je izgubio u prvom ili drugom kolu", primerila je Robsonova.

Ona kaže da je konkurencija sve jača i da je normalno da Đoković nailazi na izazov u mlađim igračima, koji su sve bolji.

"Novak je do sada osvojio sve što je mogao i iznenada imate Alkarasa, Sinera i još nekoliko mladih igrača koji ga izazivaju iz nedelje u nedelju", dodala je Lora.

Masters u Indijan Velsu počinje 6. marta i ona veruje da će Novak već tu pokazati da je u dobroj formi.

"Veoma sam zadovoljna činjenicom da se prijavio da igra u Indijan Velsu i Majamiju, verovatno će igrati nešto više nego ranije. Znam da je nedavno rekao kako ne uživa u tome da je razdvojen od porodice predugo, ali ako se već prijavio za dva mastersa, to je dobar znak. To možda nije dobar znak za druge tenisere, jer se čini da ovo shvata vrlo ozbiljno. Pogledajte njegove rekorde, to vam kaže da će sve dok se ne povuče biti favorit na svakom turniru na kojem se takmiči", zaključila je Lora Robson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ono što najviše volim kod Novaka, srpskog snajpera..."

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 11:22

Rik Maći, bivši trener sestara Vilijams i Endija Rodika, izuzetno ceni igru Novaka Đokovića...Poznati stručnjak je mnogo puta do sada obrazlagao zbog čega smatra da je Novak najbolji teniser svih vremena...Za njega nema dileme ko je takozvani GOAT svetskog tenisa, ali Maći je nedavno otkrio i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.