Titula u dublu za Vesninu i Makarovu

Izvor: Akter, 11.Jul.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titula u dublu za Vesninu i Makarovu

Ruske teniserke Elena Vesnina i Ekaterina Makarova osvojile su titulu na Vimbldonu u ženskom dublu, pošto su večeras u finalu pobedile Martinu Hingis iz Švajcarske i Indijku Sanju Mirzu

Vesnina i Makarova su slavile sa 2:1, po setovima 7:5, 6:7, 7:5.

Finalni meč ženskog dubla počeo je sa dva brejka, a potom su teniserke bile sigurne na svoj servis sve do 11. gema kada je ruski dubl napravio odlučujući brejk.

Za razliku od prvog, u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << setu nije bilo brejkova, uz samo dve brejk prilike, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj-brejku. Hingis i Mirza su bolje odigrale taj-brejk i izjednačile na 1:1.

Makarova i Vesnina su u trećem setu, uz jedan brejk, povele sa 5:2, ali su Hingis i Mirza uspele da vežu tri gema i izjednače na 5:5. Ruskinje su, međutim, već u narednom gemu oduzele servis protivnicama, da bi potom bile sigurne na svoj servis i tako stigle posle dva i po sata igre do titule na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.