Tipsarevićev pobedonosni povratak na šljaku

Izvor: RTS, 10.Apr.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarevićev pobedonosni povratak na šljaku

Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je startovao na turniru u Hjustonu, pobedom nad domaćim igračem Tenisom Sandgrenom.
Tipsarević je u prvom kolu turnira iz serije 250 pobedio Sandgrena, rezultatom 6:1, 7:6 (7-4).

Janko je se tako na uspešan način vratio na šljaku, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kojoj nije igrao pune dve godine, zbog velikih problema sa povredama.
Duel je započeo furioznom serijom od četiri gema i prelomio pitanje pobednika u tom delu igre, dok je u drugom morao da juri prednost rivala. Amerikanac mu je oduzeo servis i došao do 3:0, pre nego što je Tipsarević izjednačio i potom izborio taj brejk.
U dodatnom gemu nije bilo dileme i srpski reprezentativac je završio posao za nešto više od sat i po vremena igre.
On će se u sledećoj rundi sastati sa Britancem Kameronom Norijem koji je kao treći nosilac bio slobodan u prvoj rundi.
Podsetimo, Tipsarević je za ovaj turnir dobio specijalnu pozivnicu. Još jedan predstavnik Srbije, Peđa Krstin, eliminisan je od Australijanca Džordana Tompsona sa 2-0.
Turnir u Hjustonu igra se za nagradni fond od 652.245 dolara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.