Tipsarević u četvrtfinalu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u četvrtfinalu


Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Santk Peterburgu, pošto je u drugom kolu savladao Amerikanca Majkla Rasela rezultatom 2:0 (6:2, 7:5).
Drugi dan zaredom Tipsarević je odigrao veoma dobar meč i bez većih problema uspeo da zabeleži drugu pobedu posle sat i po igre. Za ulazak u polufinale boriće se sa pobednikom meča u kome se sastaju Mihail Kukuškin iz Kazahstana i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije.
Prvi set protiv Rasela, 87. igrača sveta, Tipsarević je dobio veoma lako. Napravio je četiri brejka, a pritom protivniku nije dao nijednu priliku da mu oduzme servis.
Drugi set bio je dosta izjednačeniji....
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević u četvrtfinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2010

SANKT PETERBURG -..Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Santk Peterburgu, pošto je danas u drugom kolu savladao Amerikanca Majkla Rasela rezultatom 6:2, 7:5...Drugi dan zaredom Tipsarević je odigrao veoma dobar meč i bez većih problema uspeo da zabeleži drugu pobedu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.