Tipsarević preskočio Moriju u Bankoku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević "preskočio" Moriju u Bankoku

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo ATP turnira Tajland Open u Bangkoku, pošto je pobedio Japanca Hirokija Moriju sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

 

Janko Tipsarević ubedljiv u svom prvom meču na turniru u Bankoku

 

 

U narednoj rundi prvi nosilac turnira igraće sa pobednikom meča između Španca Fernanda Verdaska i Amerikanca Donalda Janga.

 

Janku je ovo bio prvi duel sa 22-godišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << japanskim teniserom, koji je trenutno 204. igrač sveta.

 

Srpski teniser je dominirao tokom celog meča, ali je od deset brejk šansi iskoristio samo dve, što je bilo dovoljno za dva puta po 6:4.  Na drugoj strani je u deset gemova u kojim je servirao izgubio samo 11 poena uz osam asova.

 

Na "Tajland Openu" učestvuje i Viktor Troicki koji je prvom kolu bio je bolji od Sergeja Stahovskog sa 2:1, po setovima 6:7, 7:5, 6:3.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tipsarević "preskočio" Moriju u Bangkoku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo ATP turnira Tajland Open u Bangkoku, pošto je pobedio Japanca Hirokija Moriju sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4...Janko Tipsarević ubedljiv u svom prvom meču na turniru u Bangkoku.. ..U narednoj rundi prvi nosilac turnira igraće sa pobednikom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.