Tipsarević nemoćan, Has protiv Novaka

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević nemoćan, Has protiv Novaka

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale Masters turnira u Šangaju, pošto je izgubio od Nemca Tomija Hasa u dva seta - 2:6, 1:6.

Loš dan na poslu - Janko Tipsarević

 

Has je za samo 65 minuta igra dobio treći od četiri duela sa drugim reketom Srbije.

 

Nemac je potpuno dominirao tokom celog meča, a Tipsarević je ozbiljnije zapretio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samo u trećem gemu prvog seta, kada je imao brejk lopte. Ipak, Srbin nije uspeo da oduzme servis protivniku, koji je posle tog trenuta zaigrao još bolje, što je bilo dovoljno da naniže nekoliko gemova i prelomi četvrtfinalni meč.

 

Novak Đoković se ranije danas plasirao u četvrtfinale pobedom nad Felisijanom Lopezom sa 6:3, 6:3, a protivnik sutra od 12h biće mu upravo Nemac Tomi Has.

 

Masters u Šangaju igra se za ukupni nagradni fond od 3.531.600 dolara.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević nemoćan protiv Hasa

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2012

ŠANGAJ - Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspio danas da se plasira u četvrtfinale Masters turnira u Šangaju, pošto je izgubio od Nijemca Tomija Hasa u dva seta, 2:6, 1:6.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.