Tipsarević izgubio od Čilića u Hertogenbošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević izgubio od Čilića u Hertogenbošu

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da napravi iznenađenje u drugom kolu turnira u Hertogenbošu, pošto je posle preokreta izgubio od Hrvata Marina Čilića 6:7 (6:8), 6:2, 6:4.

Tipsarević je poveo u prvom setu nakon što je nadoknadio 5:2 u taj-brejku i spasao tri set lopte, ali je u nastavku sedmi teniser sveta bio bolji i povećao prednost u međusobnom skoru na 8:2.

Čilić, koji je postavljen za prvog nosioca na holandskom turniru, u četvrtfinalu sastaje se sa boljim iz duela Vasek Pospišil (Češka) - Aleksandar Dolgopolov (Ukrajina).

Turnir u Hertogenbošu igra se za nagradni fond od 589.185 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tipsarević poveo pa izgubio od Čilića

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2017

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspio da napravi iznenađenje u drugom kolu turnira u Hertogenbošu, pošto je poslije preokreta izgubio od Hrvata Marina Čilića 6:7 (6:8), 6:2, 6:4...Tipsarević je poveo u prvom setu nakon što je nadoknadio 5:2 u taj-brejku i spasio tri set lopte, ali je u nastavku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.