Tipsarević i Kendrik u drugom kolu

Izvor: RTS, 02.Sep.2009, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Kendrik u drugom kolu

Srpski teniser Janko Tipsarević i teniser iz SAD-a Robert Kendrik plasirali su se u drugo kolo Ju-Es opena u konkurenciji dublova, pošto su pobedili Rusa Kunicina i Nemca Bendžamina Bekera sa 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 6:4.

Bila je ovo lako ostvarena  pobeda Tipsarevića i Kendrika, koji su od početka meča nametnuli svoj stil igre i mirno priveli duel kraju, ostvarivši konačnu pobedu od 2:0, koja im je omogućila nastup i u drugom kolu otvorenog prvenstva Amerike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tenisu.

Tipsarević i Kendrik će u drugom kolu igrati protiv boljih iz duela Australijanaca Ešlija Fišera i Džordana Kera sa Amerikancem Radživom Ramom i Južnoafrikancem Rikom de Vestom.

Srpski teniser juče je poražen u prvom kolu singla od Francuza Florana Sere.

Od naših tenisera, svoje mečeve odigraće i Nenad Zimonjić, kao i Dušan Vemić.

Dušan Vemić i Miša Zverev meč prvog kola igraju protiv domaćih igrača Brendana Evansa i Aleksa Kuznjecova. Taj meč je poslednji na terenu broj 10 i neće početi pre 22 sata.

Nenad Zimonjić i Betani Matek Sends, koji su postavljeni za osme nosioce, u prvom kolu mešovitih dublova igraju protiv Šenaj Peri i Skovil Dženkins iz SAD. Meč je poslednji na programu terena broj šest.

Otvoreno prvenstvo SAD u Njujorku igra se za ukupni fond od 20 miliona dolara.

-

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Nestor u drugom kolu

Izvor: TV Avala, 02.Sep.2009

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, pošto su pobedili Nemce Andreasa Beka i Simona Grojla sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5.

Nastavak na TV Avala...

Tipsarevićeva uteha u dublu

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2009, 02:50

Posle eliminacije u pojedinačnoj konkurenciji poslednjeg gren slem turnira sezone, Janko Tipsarević je uspeo da izbori plasman u drugo kolo US Opena u konkurenciji dublova.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.