Tipsarević: Ne znam da li je trebalo da igram!

Izvor: S media, 05.Mar.2011, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Ne znam da li je trebalo da igram!

Srpski teniser, Janko Tipsarević, nije bio preterano raspoložen posle poraza od Somdeva Devarmana u drugom meču singla duela Dejvis kupa između Srbije i Indije.

Tipsarević je, podsećamo, u sva tri seta imao prednost, ali nijedan nije uspeo da privede kraju, već je to činio Indijac.

DK: Devarman "počistio" Tipsu za 1:1 FOTO

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dejvis kup: Srbija vodi posle maratona

- U utorak uveče stigao sam iz Amerike. Na treninzima sam se dobro osećao, ali kada je meč počeo bila je druga priča. Selektor Obradović nekoliko puta me je pitao da li ću moći da igram, a ja sam odlučio da preuzmem odgovornost. Sada ne znam da li je to bila prava odluka - ocenio je Tipsarević na pres konferenciji.

Janko je bio vidno nezadovoljan zbog propuštenih prilika.

Belgijski radio maltretirao Nadala

Bez Novaka, Janko povređen, Nenad opet otac...

- Borio sam se do kraja, ali to nije bilo dovoljno. Ne bih da se sada vadim na umor, mogao sam da pobedim jer sam vodio u sva tri seta - dodao je Beograđanin.

Selektor Srbije, Bogdan Obradović, pronašao je i nešto dobro u rezultatu 1:1.

- Dobro u svemu ovome je što smo izmorili protivnike sa puno trčanja tako da oni nemaju izbora za sutrašnji dubl meč. To je za nas velika prednost - izjavio je selektor aktuelnih šampiona Dejvis kupa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.