Tipsa među najzgodnijima na planeti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsa među najzgodnijima na planeti

Srpski teniser Janko Tipsarević zauzeo je osmo mesto u izboru za najzgodnijeg tenisera na planeti, prema anketi objavljenoj na sajtu "Bettor.com", dok se na šampionskoj poziciji našao Amerikanac Endi Rodik.

Najzgodniji teniser na planeti je Amerikanac Endi Rodik, koji je, osim po tome što je deseti na ATP listi, poznat po brojnim vezama sa holivudskim lepoticama, kao i po braku sa manekenkom Bruklin Deker.

Slede ga "penzionisani" Marat Safin i "Anin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bivši" Fernando Verdasko, dok je Rafael Nadal na četvrtom mestu.

Prvih pet zaokružuje njegov kolega sa terena i iz reklamnog spota u kojem su plakali od smeha Rodžer Federer, dok su mesta šest i sedam "rezervisana" za Aisama Kurešija i Lejtona Hjuita.

Na osmom mestu nalazi se "jedini predstavnik Srbije" Janko Tipsarević.

U prvih deset, osim Janka, nema nijednog igrača iz reprezentacije Srbije koja je prošle nedelje napravila najveći uspeh u svojoj istoriji - plasman u finale Dejvis kupa.

Deveto i deseto mesto, prema anketi sajta "Bettor.com", pripada Džonu Izneru i Endiju Mareju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.