Tim organizuje seriju turnira u Austriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 11:15

Tim organizuje seriju turnira u Austriji

Treći teniser sveta Dominik Tim planira da organizuje seriju turnira, na kojima će učestvovati oko 400 talentovanih igrača iz cele Austrije.

Tim, pobednik turnira "Adria Tour" u Beogradu, od 8. avgusta, na šest turnira u šest austrijskih pokrajina koje organizuje u saradnji sa "Red Bulom", ugostiće najtalentovanije domaće igrače, a jedini preduslov za učešće je da igrač poseduje austrijsku licencu.

Za svaki turnir je broj takmičara ograničen na 64.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Finalni mečevi biće odigrani krajem oktobra u okviru „Erste bank open“ u Beču, a pobednik će, pored pehara, dobiti i lični trening sa Timom.

Inače, Tim se u Austriji našao na meti kritike što je učestvovao na „Adria touru“, nakon što se više igrača zarazilo korona virusom.

Tim je čak, na svom Tviter nalogu, uputio izvinjenje, uz konstataciju da su svi igrači koji su učestvovali na turniru u Beogradu bili očigledno suviše uzbuđeni da ponovo mogu da igraju, da nisu sagledali opasnosti, te naveo da je sve bilo organizovano u saglasnosti sa merama srpskih vlasti.

On je po povratku u Austriju uradio više testova na korona virus, ali su svi bili negativni.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.