Tim: To što mi se dogodilo je normalno

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 09:45

Tim: To što mi se dogodilo je normalno

Austrijski teniser Dominik Tim govorio je predstojećim turnirima na travi, ali i o problemima koje je imao na startu sezone.

Tim je trenutno peti teniser sveta – ima 555 bodova manje od Stefanosa Cicipasa, ali i 75 poena više od Aleksandera Zvereva.

"Posle Rolan Garosa počeo sam da treniram na travi da bi ponovo uvežbao udarce, koji uopšte nisu bili dobri i koje treba da vratim na stari nivo. Vežbao sam u Austriji, sada na Majorki", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Tim.

Tim je, baš kao i Nadal, odlučio da propusti Olimpijske igre u Tokiju.

"Trebalo je da planiram turnire, a Igre su predstavljale prepreku u tom pogledu, pa sam odlučio da se povučem. Radujem se što ću igrati u Parizu 2024. godine."

Očekuje ga turnir na Majorki, poslednji pred Vimbldon.

"Drugi put sam ovde. Zaista volim klub i ostrvo generalno. Volim ljude i vreme ovde. Tereni su u neverovatno stanju, mislim da je ovo dobra odluka što sam ovde."

Tim je nakon osvajanja US opena prošle godine pao u formi.

"Mislim da je to što mi se dogodilo normalno. Mnogo sam radio da bi ispunio cilj, a kad sam ispunio, sve se menja. Počeo sam da mislim da sam manje motivisan. Malo po malo se popravljam i vraćam u normalu. Mislim da je moj problem u tome što nisam trenirao dovoljno početkom godine, a imao sam i neke povrede. Ne znam šta će se dogoditi na Vimbldonu", zaključio je Tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.