Tim: Srbija je posebno mesto u mom srcu, videćemo se ponovo

Izvor: RTS, 14.Jun.2020, 23:09

Tim: Srbija je posebno mesto u mom srcu, videćemo se ponovo

Austrijski teniser Dominik Tim, osvajač prvog Adrija tura u Beogradu, izjavio je da će Srbija ostaviti dubok trag u njegovom srcu, kao i da će joj se sigurno vratiti.
Tim je u finalu Adrija tura savladao srpskog tenisera Filipa Krajinovića rezultatom 2:1 u setovima (4:3, 2:4, 4:2).

"Kao što sam rekao ranije, prvi put sam u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ovo je posebno mesto u mom srcu. Mnogo ti hvala Nole što si me nazvao. Nisam mogao da zamislim da će biti ovoliko dobro", prvi su utisci Tima na ceremoniji dodele pehara.
Austrijski teniser bio je oduševljen organizacijom i najavio da ovo nije jedini put kada će posetiti Srbiju.
"Hvala svima što ste došli i vama koji ste ovo organizovali. Atmosfera je bila neverovatna, najlepše je što imate Novaka za ambasadora vaše zemlje. Definitivno ćemo se ponovo videti, hvala vam svima", zaključio je Tim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.